top of page
cover.jpg

Speciális fakivágás és faápolás

Home: Welcome

Rólam

A nemzetközi Erasmus által finanszirozott, ABA Skills által szervezett favágó képzésen tanultam a fák helyes kivágását. A Magyar Faápoló Egyesület (MFE) rendes tagja vagyok. Ezt a minősítést az MFE által kidolgozott kreditrendszer alapján továbbképzéseken, szemináriumokon való részvétellel évenként meg kell újítanom. Részt veszek továbbá a leendő faápolók gyakorlati képzésében is. 


Gyerekkorom óta kedvelem a fákat, az elmúlt években azonban már a megmentésükön dolgozva, esetleg kivágásuk miatt járom a lombkoronát. Több fát is ápolok karitatív jelleggel a lakókörnyezetem területén.

5 éve foglalkozom hivatásszerűen favágással, faápolással,
korábban alpintechnikai vállalkozást vezettem. 

A Magyarországon szerezhető képesítések mindegyikét megszereztem.

fakitermelő • belterületi fakitermelő • faápolás kötéltechnikája képzés • ipari alpinista képzés • faápoló képzés • emelő-gépkezelő engedélyek

Home: About
tanusitvany.jpg
bizonyitvany.jpg
szeminarium_small.jpg
Home: Projects
IMG_6936.jpg
Home: Image

Szolgáltatásaim

1998 óta foglalkozom ipari alpinista feladatok ellátásával, 2003-tól saját vállalkozásban. Hozzászoktam a veszélyes munkakörülményekhez. Mára a cégemet értékesítettem és csak fákkal dolgozom.


Vállalom fatelepítés előkészítését, faültetést, metszést.


Vállalom fák vizsgálatát, ápolási terv készítését, ápolást, kivágást. Kiegészítésként a hulladék elszállítását, tuskómarást, tereprendezést, telektisztítást.

Logger cutting wood with chainsaw
Home: Services

Galéria korábbi munkáimról

Home: Text
Home: Pro Gallery

Kapcsolati űrlap

Verőce, Fehérhegyi út

+36 30 517 5517

Köszönöm az üzenetét, hívni fogom!

Home: Contact
bottom of page